Al Haggounia 001 EL3 13,16 gr

€27.50


Εδώ έχουμε έναν ενστατίτη -χονδρίτη της πολύ σπάνιας ταξινόμησης των EL3 με χώρα ευρέσεως την Βορειοδυτική Αφρική και το Μαρόκο, βάρους 13,16 γραμμαρίων.
Ο μετεωρίτης αυτός έχει επεξεργαστεί στην μία του πλευρά , όπου έχει ανοιχτεί παράθυρο & έχει γυαλιστεί , έτσι ώστε να αποκαλύπτει την σπάνια εσωτερική του δομή.
Οι Χονδρίτες είναι μετεωρίτες και αποτελούν κάποια από τα αρχαιότερα διατηρημένα υλικά από την δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος και χρονολογούνται έως και 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, κοντά στην περίοδο της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος και των βραχώδεις πλανητών , που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς από το υλικό αυτό .
Λόγω της συμμετοχής μου σε παγκόσμια διεθνή ομάδα κυνηγών & συλλεκτών μετεωριτών μπορώ να τον προσφέρω σε αυτήν την μοναδική τιμή για την χώρα μας.............!!!!!!
Ο μετεωρίτης αυτός διατίθεται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας του υλικού του και με εγγύηση 100% ότι είναι αυθεντικός!!!!
Ως μέλος του IMCA (International Meteorites Collectors Association) # 1161 μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου πετρώματος.
(Υ.Γ. σε αντίθεση με την αρχική ταξινόμησης του μετεωρίτη αυτού ως 'αubrite' - έχει γίνει αποδεκτή πλέον η προέλευσή του ως EL3 χονδρίτης)

Download documentation



Add to Cart

Product list View shopping cart