ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ

€15.50


- Από πού προέρχονται αυτοί οι... εξωγήινοι εισβολείς;
- Πόσο μπορούν να βλάψουν τη Γη μας;
- Τί θέλουν να μας πουν οι κρατήρες στη Σελήνη για το παρελθόν και το μέλλον του πλανήτη μας;
- Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ αστεροειδών, κομητών, μετεώρων, μετεωριτών;
- Τί μας διηγούνται για την ιστορία του ηλιακού μας συστήματος, της Γης και της ίδιας της ζωής πάνω σε αυτήν;
- Με ποιους τρόπους θα αμυνθούμε στην απειλή τους, αλλά και θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία τους;

Για να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα, θα πραγματοποιήσουμε ένα συναρπαστικό επιστημονικό ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο.
Ένα...
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!
________________________

Κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 το ολοκαίνουργιο κόμικ των Τάκη Θεοδοσίου και John Antono με τίτλο "ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ σε Comics", μια έκδοση του LOGOS SLOVO Α-Ω και του Ελληνικού Μουσείου Μετεωριτών.
Ένα πρωτότυπο έργο υψηλής αισθητικής που σκοπό έχει να εισαγάγει τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες στην επιστήμη των μετεωριτών: από τα πρώτα στάδια της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος μέχρι το μέλλον του ανθρώπινου εποικισμού των αστεροειδών. Με πλούσια εικονογράφηση, κατατοπιστικά σχεδιαγράμματα, λεξικό ορολογίας και προτεινόμενο υλικό μελέτης, ώστε να ικανοποιήσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους πιο διαβασμένους σε θέματα αστρονομίας.
Απευθύνεται σε άτομα από 8 ετών και άνω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για αποστολή εντός Αττικής απλό ταχυδρομείο περιλαμβάνεται στην τιμή . Για συστημένο χρεώση επιπλέον 3,5 € για επιπλέον εκτός Αττικής 6 €. Η πληρωμή των επιπλέον μεταφορικών μέσω Pay - Pal στον λογαριασμό: meteorites.greece@gmail.com -LOGOS SLOVO.
Για απλή αποστολή μέσω ΕΛΤΑ δεν φέρουμε καμία ευθύνη .-Δυνατότητα δωρεάν παραλαβής απ' ευθείας από το σωματείο μας LOGOS-SLOVO Α-Ω......!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για αποστολή εντός Αττικής με Συστημένο χρεώση 5 € για εκτός Αττικής 9€.
Για απλή αποστολή μέσω ΕΛΤΑ δεν φέρουμε καμία ευθύνη .
πληρωμή των μεταφορικών μέσω Pay Pal στον λογαριασμό: meteorites.greece@gmail.com -LOGOS SLOVO

64 έγχρωμες σελίδες
Μέγεθος: Α4




Add to Cart

Product list View shopping cart

Next product