Sericho 11,2 gr

€110.00 €75.00


Εδώ προσφέρεται ένα εκπληκτικός σπάνιος Sericho , βάρους 11,2 grams από την Kenya με ανοικτό παράθυρο ώστε να είναι παρατηρήσιμο το μάτριξ του μετεωρίτη που αποτελείται από σιδηρονικέλιο και κρυστάλλους περίδοτου. (διαφέρει η αναλογία από μετεωρίτη σε μετεωρίτη)

Οι Παλλασίτες ανήκουν μόλις στο 1% και στους σπανιότερους αλλά και πιο όμορφους από όλους τους μετεωρίτες. Αποτελούνται από ένα πλέγμα σιδηρονικελίου που εμπεριέχει κρυστάλλους περίδοτου (διαστημικής προέλευσης) δημιουργημένους από το ορυκτού ολιβίνη σε αποχρώσεις του κιτρινοπράσινου έως καφέ και έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του πυρήνα και μανδύα ενός σώματος σε μέγεθος πλανητοειδή - κάτω από εξαιρετικά υψηλή πιέση - και κατά τα πρώτα στάδια της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος έως και πριν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια .....
Λόγω της προσωπικής συμμετοχής μου σε παγκόσμια διεθνή ομάδα κυνηγών & συλλεκτών μετεωριτών μπορώ να τον προσφέρω σε αυτήν την μοναδική τιμή για την χώρα μας.............!!!!!!
Ο μετεωρίτης αυτός διατίθεται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας του υλικού του και με εγγύηση 100% ότι είναι αυθεντικός!!!!
Ως μέλος του IMCA (International Meteorites Collectors Association) # 1161 μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου πετρώματος.
Δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάτημα του Μουσείου μας -Ιακωβίδου 27 -Πατήσια ή αποστολής με συστημένο κούριερ ή ΕΛΤΑ 6,5 € εντός Αττικής & κούριερ 13 € εντός Ελλάδος.




Add to Cart

Product list View shopping cart