NWA L-LL3-4 chondrite 7,94gram

€55.00


Εδώ έχουμε έναν εκπληκτικής ομορφιάς επεξεργασμένο και γυαλισμένο στην μία πλευρά του, φρέσκο χονδρίτη ταξινόμησης L-LL3-4 με έντονο μαυριδερό τμήμα κρούστας σύντηξης και περιοχή ευρέσεως την Βορειοδυτική Αφρική, βάρους 7,94 γραμμαρίων.
Το μεγάλο επεξεργασμένο παράθυρο που έχει γίνει μόνο στην μία πλευρά του μετεωρίτη μας επιτρέπει να έχουμε μία θαυμάσια παρατήρηση στο εσωτερικό του μετεωρίτη, όπου είναι εμφανείς πληθώρα από σφαιρικού σχήματος καθαρά μορφοποιημένους χόνδρους - αποτελούμενοι από πυριτικά ορυκτά αλλά και η παρουσία νιφάδων σιδηρονικελίου!!!
Βρέθηκε σύντομα μετά την πτώση του στην υπο-Σαχάρια Αφρική τον Ιανουάριο του 2016.
Οι Χονδρίτες είναι μετεωρίτες και αποτελούν κάποια από τα αρχαιότερα διατηρημένα υλικά από την δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος και χρονολογούνται έως και 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, κοντά στην περίοδο της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος και των βραχώδεις πλανητών , που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς από το υλικό αυτό.
Λόγω της προσωπικής συμμετοχής μου σε παγκόσμια διεθνή ομάδα κυνηγών & συλλεκτών μετεωριτών μπορώ να τον προσφέρω σε αυτήν την μοναδική τιμή για την χώρα μας.............!!!!!!
Ο μετεωρίτης αυτός διατίθεται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας του υλικού του και με εγγύηση 100% ότι είναι αυθεντικός!!!!
Ως μέλος του IMCA (International Meteorites Collectors Association) # 1161 μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου πετρώματος.




Add to Cart

Product list View shopping cart