Chelyabinsk LL5 1,11 gr

€90.00


Εδώ προσφέρεται έναν ολόφρεσκος με κομμάτια κατάμαυρης κρούστας σύντηξης μετεωρίτης χονδριτικής προέλευσης LL5 , βάρους 1,11 γραμμαρίων από την πτώση στο Τσελιάμπινσκ των Ουραλίων στην Ρωσία στις 15 Φεβρουαρίου 2013 .
Το κομμάτι αυτό μαζεύτηκε αμέσως λίγο μετά την πτώση του στο χιόνι και δεν έχει έρθει σε καμία επαφή με το γήινο έδαφος, γεγονός που του προσδίδει και επιστημονική αξία. Βρέθηκε με GPS στις συντεταγμένες 54 μοίρες 45'.
Οι χονδρίτες είναι μετεωρίτες και αποτελούν κάποια από τα αρχαιότερα διατηρημένα υλικά από την δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος και χρονολογούνται έως και 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, κοντά στην περίοδο της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος και των βραχώδεις πλανητών , που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς από το υλικό αυτό.
Λόγω της προσωπικής συμμετοχής μου σε παγκόσμια διεθνή ομάδα κυνηγών & συλλεκτών μετεωριτών μπορώ να τον προσφέρω σε αυτήν την μοναδική τιμή για την χώρα μας.............!!!!!!
Ο μετεωρίτης αυτός διατίθεται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας και με εγγύηση 100% ότι είναι αυθεντικός!!!!
Ως μέλος του IMCA (International Meteorites Collectors Association) # 1161 μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου πετρώματος.

Download documentation



Add to Cart

Product list View shopping cart