Meteorite Stick

€190.00


Το Meteorite Stick αποτελείται από ένα ανθεκτικό μπαστούνι περπατήματος από ανθρακονήματα που μπορεί να μετατραπεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με την προσθήκη ενός πανίσχυρου ειδικού μαγνήτη ισχύος 113 κιλών σε ένα επαγγελματικό εργαλείο αναζήτησης μετεωριτών.
Έτσι η αναζήτηση ενός μετεωρίτη μπορεί να γίνει ακόμη και για έναν φυσιολάτρη παιχνίδι .....!!!
Γίνε εξερευνητής και να νιώσε τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης ενός μετεωρίτη που μεταφέρει νέες πληροφορίες για τον σχηματισμό του ηλιακού μας συστήματος ....... !!!!
Για τους λάτρεις της πεζοπορίας στη φύση και της περιπέτειας καθώς για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τα ταξίδια τους στη φύση και τα βουνά με ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι - το κυνήγι και την αναζήτηση για μια νέα συναρπαστική ανακάλυψη ... !!!!
Η ανακάλυψη ενός μετεωρίτη στη χώρα μας θα μπορούσε σίγουρα να αποφέρει σε αυτόν που τον βρίσκει ένα σημαντικό κέρδος - το οποίο εξαρτάται και από την σπανιότητα του μετεωρίτη - αλλά προσφέρει ταυτόχρονα και την υπερηφάνεια & τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης ενός εξωγήινου επισκέπτη ηλικίας έως και 4.5 δισεκατομμυρίων χρόνων που μπορεί να μεταφέρει σημαντικές πληροφορίες για τον επιστημονικό κόσμο στον πλανήτη μας, για το τι υπάρχει εκεί έξω ............ !!!!
Το Meteorite Stick δημιουργήθηκε έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας στην αναζήτηση μετεωριτών από τον γνωστό κυνηγό μετεωριτών John Higgins και βελτιώθηκε σε συνεργασία και με τον Τάκη Θεοδοσίου για να γίνει ένα ακόμη πιο χρηστικό εργαλείο στην περιπέτεια της αναζήτησης ενός μετεωρίτη.
Γίνε και εσύ πρωτοπόρος & νιώσε την συναρπαστική αίσθηση μίας νέας ανακάλυψης.......!!!!
Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα !

Download documentation



Add to Cart

Product list View shopping cart